Jump to content
stanishev

Помощ за новобранец

Recommended Posts

Здравейте, съфорумци! Името ми е Димитър, на 17 съм и ми предстои купуване на автомобил. Насочил съм се към Хонда Сивик хечбек 5-та генерация. Събирам мнения за въпросният автомобил. Като например какви проблеми имат, ако изобщо има такива Публикувано изображение. Какви са и предимствата и с какво би ме впечатлила за да я купя. Благодаря предварително за мненията. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

явно те е впечатлила вече,щом искаш да я купиш.проблеми имат само с ръждата и loши шофьори,които не си подържат колите.предимството,е че караш един истински японски автомобил,надежден, икономичен ,много добре вървящ и понасящ бг.пътищата.айде със здраве

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох направо ще прозвуча като един колега но .... Ако не е всеки ден то през ден има АНАЛогична тема .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как му завиждам на момчето,на 17 и вече иска хонда,а аз чак на 35 се качих.Преди това пежо,рено,пак пежо...Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам че правя нова тема, просто се регистрирах и не погледнах темите направо писах. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купувай смело,няма да се разочароваш,гарантирам ти.Колата е изключително приятна за карани,а пък и на младо момче лепва веднагаПубликувано изображениеУСПЕХ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега на 26 съм. Първо се научих да карам на един москвич, после си взехме ауди 80 след това едно бмв Е39 525 тдс и сега преди 5 месеца се качих на хонда, да ти кажа по голям кеф от каране на кола не съм изпитвал от гореизброените коли. Моята хонда е сивик 6-та генерация хеч но предполагам че разликата с 5-цата няма да е много голяма :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднъж качиш ли се на хонда,няма да искаш да слизаш.Огледайте я добре,прецени състоянието на колата спрямо цената и скачай в сектата :lol: .

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както споменаха колеги по-горе има мнооого теми свързани със Сивик 5-та генерация , така че колега ползвай търсачката , проследи раздел Сивик в технически въпроси и действай ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...