honda civic 6 1 #1 Публикувано 12 Юни, 2012 автомобила e 179900km стария собственик е сменил на 110000km ремъци и ролки в момента се намирам в германия за смяна и части искат ми 500 € а това надвишава бюджета ми. та въпросът ми е колко струва в бг тази услуга и мога ли да се прибера без да сменя тези части. благодаря за информацията!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qponeca82 12 #2 Отговорено 13 Юни, 2012 Здр.колега честита колица и безаварйни километри.Ами горе доло услугата вав БГ.е от порядака на 150-200лв.и работата при майстор както се договорите,успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enchev87 59 #3 Отговорено 13 Юни, 2012 Сменят се на 100000, имаш време за смяна. А тук в БГ са 200лв с труда (като труд ти е 100лв хахаха).Ако пък искаш оригинален ремък и ролка, 600лв от нашите представители на хонда, тва е без труд. Хубавото е че колегите от форума правят редовно поръчки на оригинални части от САЩ, на доста по приемливи цени (да не кажа на половина).Честито за колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda civic 6 1 #4 Отговорено 13 Юни, 2012 благодаря ви колеги!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #5 Отговорено 13 Юни, 2012 (Редактирано) Само оригиналните ремъци и ролки се сменят на 100 000км. Всички останали на около 50 000км се сменят или на 2 години.Колега, ако си сигурен в колата, че в добро състояние и не се чува свирене на ролки и ремъци, можеш да се прибереш до България и да си смениш консумативите. И въпреки всичко не я ръчкай по пътя, а я карай внимателно.Иначе както са ти казали колегите по-горе цените на ролки и ремъци са най-различни, но за около 100лв. можеш да си вземеш добър ангренажен ремък и ролка. Съветвам те, задължително да си вземеш японска обтяжна ролка! Редактирано 13 Юни, 2012 от Георги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 15 Юни, 2012 Ако ролката не меля царевица и ремъка не плаче- карай смело. В България- ремък Мицубоши+ ролка=70-80кинта. Работа- пак толкова. Има агенти в повечето градове. Казваш от къде си и ще те насочиме п.п. Тия като ти казаха 500 евро, трябваше да им кажеш/дайте ми още толкова и ето ви ключевете.../. Луд народ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda civic 6 1 #7 Отговорено 15 Юни, 2012 аз съм от горна оряховица ако ми посочиш някой добър сервиз ще съм ти благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове