Jump to content
ranko57

Искам да си сменя волана.

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте приятели.Вече от близо месец,си имам и аз Едно хубаво чудо.Хонда ЦРВ.Върви добре.Сложих му и газ.уредба.Прави ми кеф да я карам.Имам и лека кола ,пак Хонда Акорд.Но сякаш ЦРВ-то се управлява по-леко.Но на Акорда волана е кожен и готен.А на ЦРВ-то гол волан.Та въпроса ми е ,..Мога ли да ги разменя.????Някой правил ли е такава далавера.Дали пасват шлеците,и аербезите дали ще паснат на обувките на кабелите,и силата на отваряне.Някой дали може да ми каже.?Ще съм благодарен.Црв-то е 1-ва ген.98Г, автоматик,.,а Акорда е 95 г.Бъкан с екстри автоматик.

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти па ся ще ги сменяш, едва ли имат много общо аирбаците, ако толкова ти е мерак, даи да ти облекат волана в кожа, правят ги супер, мисля че е около 70 лева . Естествена кожа разбира се а не кат тая дет претапецират воланите по автосалоните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти па ся ще ги сменяш, едва ли имат много общо аирбаците, ако толкова ти е мерак, даи да ти облекат волана в кожа, правят ги супер, мисля че е около 70 лева . Естествена кожа разбира се а не кат тая дет претапецират воланите по автосалоните.

+1Колега си направи тапицерия на неговия автомобил, имам чувството, че е по-красиво и добро от заводско :) Тия майстори са много добри явно (някъде в Пловдив). 100-на лв каза, че са му взели. Един път да си оправя проблема с двигателя, това ще е първото нещо което ще направя след него :) Просто много ми хареса как са го направили.
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...