Jump to content
Pretorian

Въпрос за внос на кола от Германия

Recommended Posts

Здравейте колеги, пиша ви с един въпрос.Харесал съм си няколко модела хонда от Германия но заради работата ми нямам възможност да ида до там и да си я взема сам. До колкото разбрах има лица/автокъщи които се занимават с такива дейности - самия внос, документация, евентуален оглед на колата там на място. Ако някой от вас може да ми препоръча такава автокъща или човек който се занимава с тези неща?Благодаря ви предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Германия почти не се внасят коли с автовози,само на платформи и лично.През 2007 г.го закъсах така с една платена кола там и невъзможност да открия превоз до тук.Накрая лично човек от тук отиде и ми я докара пак тук с/у 550 евро.И друго - много са им зле ламарините на над 10 год.коли от там,отделно си си и по-скъпи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз живея в Германия от известно време и съм виждал как кола закърпена с ЦО и ламаринки минава прословутия ТЮФ като се гледаха само новите дискове . А колата върви като икарус на една страна ама е с тюф за 2 години.Тюфа беше минат с напръскан под с шагрен и изглейдаше ОК.Тук кола на място не работи освен моята и :D Пали и газ защото трябва да се спестява гориво и някои ако те види и на полицията може да се обади за да те глобят дето замърсяваш приподата.Такаче колата е на касмет в повечето случай.Моя съсед е на 85 години кара Пежо 206 (2000 кубика спортно) на 130 000 км е ама моята Хонда е на 320 000 и изглежда по - добре пред неговата защото Пежото се кара само 2 в седмицата. И маслото не е сменяно от 2 години минимум защото не е минало километрите !!!!!!!!!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плащаш си 500 еврака на някои с платформа и се молиш да си късметлия :) по добрия вариант за мен е да се купи от тук макар че пак не е гаранция повечето хонди се знаят от форума се ще намериш някои да го поразпиташ за колата :) Поздрави :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ожади се на фирма ПОЛИ БЕРШ 0887 250094груб спомен 600-800лв беше докарването.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...