Jump to content
pipon4o87

с какъв файнал е тази кутия за Д-серия

Recommended Posts

:) ще съм благодарен за отговорите : кутията е; S20-1484190 това е номера на кутията !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да е лошо и да кажеш от какъв двигател е.Иначе се моли Miamoto да ти види въпроса и да благоволи да ти отговори:dry:,защото напоследък се появиха някои коментари за тебе тук...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;) незнам от какъв двигател е , човека който я продава каза,че е или от 1.5 или 1.3 затова съм дал целия номер на кътията ! А относно другият ти коментар какво?, нямам право да пиша и да питам...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е Д15б7 е 4,05,ако е Д13б2 след 1януари 94г. е 4,437.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) мерси , даже намерих тема с която и без код можеш да провериш дифа , пусната от AMD ,номера бил чрез завъртане на първичния вал 10 пъти и се гледа дифа в какво положение е застанал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако можеш,преброй зъбците на крайното,делиш на 16 и си готов,моя 4,437 е 71 зъба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4,437 от Д13 е кутията ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: много съм радостен за точните отговори :P ,имали някаква схема със серийните номера с който да се знае коя каква е ? Защото до колко се рових насам натам ,разбрах например ,че S40 и S20 кутий за Д -серия имат различни Final drive ? Т.е. уж едни и същи кутий ,но с различни деференциали !? Moята е S20 ,стокова според мен(колата е 5-та хеч канадка Д16З6) на която предавките и идват малко като на икономик:) .Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Схемата е ако може да преброиш зъбите на ринга на файнъла,това с въртенето не съм го провал,обикновенно кутията я разглабяме :D S40 e кутия от 6 ген.S20 е от 5-та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) Ясно разбрах каквото ми беше необходимо ,за което съм благодаевн. Поздрави .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...