Илиян Марчев 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2012 Здравейте, сдобих се и аз с мечтаната хонда, но ще трябва да и направя ремонт по двигателя. Ако можете да помогните с магазини за авточасти, майстори,цени и всякакви други препоръки , ще съм ви много благодарен.На пръв поглед ми казаха, че за смяна са 3те гарнитури,сигметните, гумички на клапаните и обслужване. Колата ми е Сивик хечбек 1.5, 90hp ,93 ноември, D15B2- е двигателя.Благодаря предварително и се извинявам, ако има нещо не точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 2 Юни, 2012 (Редактирано) Мога да те ориентирам че отиваш на много голяма сума. Ако не си я правиш сам ще пръснеш поне 800 лева за ремонти За маистори някой колега от Пловдив да те ориентира. За части може да си поръчаш оригинални от колегата Izanagi с общата поръчка, но ще трябва да почакаш мъничко за тях Редактирано 2 Юни, 2012 от honda_lv Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roni_c 2 #3 Отговорено 4 Юни, 2012 Здравей,за майстор от Пловдив мога да те насоча към Евгени - тел.0887460986.Сервизът му се намира в Кършиака в близост до магазин Евро 07 на ул.Поп Златан!Ако искаш по-точни координати можеш да ми пишеш Л.С. или да ми звъннеш на телефон 0883451618.Успех с ремонта и частите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гарга 0 #4 Отговорено 21 Октомври, 2012 Здравейте колеги. Нов съм във форума, но със същия проблем. Купих jazz 1,2 италианка и след смяна на масло се оказа че двигатела е за основен ремонт (явно е бил с някаква присадка) та въпросът ми е - Някой може ли да ме посъветва за добър майстор във Варна? Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
incr3dible 23 #5 Отговорено 21 Октомври, 2012 Дидо в цветния ......тел: 0889 66 82 66 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #6 Отговорено 21 Октомври, 2012 (Редактирано) Дидо /Miyamoto/.Намира се до метро при автокъщите-0878977123 Редактирано 21 Октомври, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
гарга 0 #7 Отговорено 23 Октомври, 2012 Благодаря колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Илиян Марчев 0 #8 Отговорено 3 Август, 2013 За триене ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #9 Отговорено 3 Август, 2013 Кажи поне оправихте ли колата и къде. Ако си ходил при Евгени доволен ли си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове