faraon 0 #1 Публикувано 1 Юни, 2012 Колеги имам едно въпрос че Онзи ден ми изгоря крушката на единия фар и след като я смених днес забелязах че не ми свети таблото и крушката в таблото която е за фаровете.Някой има ли си на представа от какво може да е.Сивик англичанка е колицата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 1 Юни, 2012 Бушонче? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
faraon 0 #3 Отговорено 1 Юни, 2012 Бушонче?Ами може. Някой колега с англичанка който има капак на бушоните до го снима и да ми прати моля,че моя нещо го няма Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
roni_c 2 #4 Отговорено 1 Юни, 2012 Бушонче?Единият вариант е бушонче,както казва колегата...На моя Сивик лампата за фаровете на таблото свети само когато съм на дълги,а когато съм на къси свети само таблото...Можеш да провериш и врътката,която е за увеличаване и намляване осветеността на таблото,да не би да си я врътнал на минимум без да искаш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #5 Отговорено 1 Юни, 2012 Провери дали ти светят габаритите, защото доколкото имам опит са вързани с осветлението на таблото на един бушон. Аз на моята 3 дни се чудих защо няма светлина на таблото и накрая като ме спряха полицаи, че нямам габарити разбрах какъв е проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #6 Отговорено 1 Юни, 2012 Ами изгоряла ти е и лампата в таблото! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #7 Отговорено 1 Юни, 2012 Забравих да вметна колега, че моя сивик има капаче, но позицията на бушона не отговаряше на написаното. Нямам идея защо е така може да е сменяно нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове