Jump to content
predatov

Спирачна помпа

Recommended Posts

Става на въпрос за Акорд купе американското 1996 с двигател ф22б5. Проблема е следния след смяна на спирачна течност педала започна да омеква след честа употреба в града, то е ясно че най вероятно са гумички, но ме интересува дали има човек от форума, който да се е сблъсквал с този проблем и как го е разрешил. А ако няма такъв то поне някой, който знае дали има комплект гумички за този модел помпа, марката на помпата, ако не се лъжа е Nissin.Благодаря ви предварително !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този раздел въобще гледали го някой май не !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледат го колега и то много хора,на минутата ли искаш да ти отговарят......по темата:или нова или с ремонтен комплект,но ОРИГИНАЛЕН

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинален, но от къде и какви пари ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой направо да дойде да ти реши проблема не искаш ли? Колата ти е американско купе, намираш си електронен каталог на хонда, вкарваш си рамата там, вадиш си оригинален номер за ремонтния комплект, проверяваш колко струва в hondapartsnow.com, поръчваш на колегите Izanagi или prelude и чакаш да дойде, отиваш при майстор да го смени. Достатъчно ясно ли е така?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опа айде сега и кавги ма моля ти се колега това, че питам означава, че не знам как да се сдобия с оригинален комплект. И моля те въздържай се от такива остри изреченияСпокойно досега сам си решавал проблемите сам просто поисках съвет извинявам се за глупавите си въпроси, но смятам че предизвиках отговор, което е по важното.Благодаря все пак !!! БЕШЕ МИ ПОЛЕЗЕН ПОСЛЕДНИЯ ОТГОВОР МАКАР И С ЛОШ ТОН СПЕЧЕЛИ ВНИМАНИЕТО МИ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време сменях на мойта ( сивик англичанка ) гумичките че се бяха разяли от моторно масло , явно предишния собствек не е бил ориентиран кое какво е , с ремнонта беше май 25 лева ! Две години нямам проблеми !

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...