predatov 58 #1 Публикувано 29 Май, 2012 Става на въпрос за Акорд купе американското 1996 с двигател ф22б5. Проблема е следния след смяна на спирачна течност педала започна да омеква след честа употреба в града, то е ясно че най вероятно са гумички, но ме интересува дали има човек от форума, който да се е сблъсквал с този проблем и как го е разрешил. А ако няма такъв то поне някой, който знае дали има комплект гумички за този модел помпа, марката на помпата, ако не се лъжа е Nissin.Благодаря ви предварително !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #2 Отговорено 29 Май, 2012 Този раздел въобще гледали го някой май не !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 29 Май, 2012 Гледат го колега и то много хора,на минутата ли искаш да ти отговарят......по темата:или нова или с ремонтен комплект,но ОРИГИНАЛЕН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #4 Отговорено 29 Май, 2012 Оригинален, но от къде и какви пари ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #5 Отговорено 29 Май, 2012 А някой направо да дойде да ти реши проблема не искаш ли? Колата ти е американско купе, намираш си електронен каталог на хонда, вкарваш си рамата там, вадиш си оригинален номер за ремонтния комплект, проверяваш колко струва в hondapartsnow.com, поръчваш на колегите Izanagi или prelude и чакаш да дойде, отиваш при майстор да го смени. Достатъчно ясно ли е така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
predatov 58 #6 Отговорено 29 Май, 2012 Опа айде сега и кавги ма моля ти се колега това, че питам означава, че не знам как да се сдобия с оригинален комплект. И моля те въздържай се от такива остри изреченияСпокойно досега сам си решавал проблемите сам просто поисках съвет извинявам се за глупавите си въпроси, но смятам че предизвиках отговор, което е по важното.Благодаря все пак !!! БЕШЕ МИ ПОЛЕЗЕН ПОСЛЕДНИЯ ОТГОВОР МАКАР И С ЛОШ ТОН СПЕЧЕЛИ ВНИМАНИЕТО МИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shpeer 53 #7 Отговорено 30 Май, 2012 Преди време сменях на мойта ( сивик англичанка ) гумичките че се бяха разяли от моторно масло , явно предишния собствек не е бил ориентиран кое какво е , с ремнонта беше май 25 лева ! Две години нямам проблеми ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове