drakula 18 #1 Публикувано 28 Май, 2012 Здравейте,от известно време забелязах,че сутрин,като запаля се чува силно свирене на ремък.Днес най-после отворих капака и се заслушах откъде идва шума.Ремъците ми не са слаби,установих,че шума идва от лагера на хидр.помпа.Преди 10000км. сменях помпата и момчето леко изкриви ролката,дали това е причината да започне да свири лагера или му е дошло времето?И какво да правя при тази ситуация-да сменям помпа,да търся друга читава ролка или нещо друго?Благодаря на отзовалите се.Да уточня,че като се гледа ролката не се забелязва някакво биене от нейна страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
3fo 3 #2 Отговорено 28 Май, 2012 И аз имах подобен проблем. Сменихме лагера, всичко 25лв заедно с труда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #3 Отговорено 29 Май, 2012 имаш ли климатик 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #4 Отговорено 30 Май, 2012 имаш ли климатикДа имам,но не е от него,защото преди 2г. сменях лагер на ролката на климатика.Съвсем точно съм го диагностицирал,благодаря за мнението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #5 Отговорено 30 Май, 2012 щото и аз си мислех,че е от помпата ама накрая се оказа ролката на климатика,а ти как точно си направил диагнозата ако не е тайна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #6 Отговорено 31 Май, 2012 щото и аз си мислех,че е от помпата ама накрая се оказа ролката на климатика,а ти как точно си направил диагнозата ако не е тайнаСъвсем отчетливо се чува точно от помпата на хидравликата,много е силен шума и не мога да го объркам.Пък и си спомням,че като че ли беше по-различен от шума,който беше от ролката на климатика.Знаеш,че мястото е открито и като се приближа го чувам съвсем точно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivelin85 116 #7 Отговорено 31 Май, 2012 сваляш ремъка на хидравликата и ще си покаже 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове