Jump to content
Chocho1

Хонда Акорд избор на джанти

Recommended Posts

Здравейте колеги имам Хонда Акорд 98г. 2.0 ТДИ харесал съм си едни джанти 16-ки обаче видях, че на колата пише да се използват максимум 15 цола гуми. И понеже тука едни приятели ми вкараха някви филми, че ако съм сложел по голяма джанта от колкото ми пишело на колата щяло да ми се разбие окачването и нз си още какво, а пък сменях скоро цяла предница. Кажете ми вие има ли някакъв проблем ако си взема 16-ки гуми с джанти ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, незнам какво си сменял по предницата и ако не са оригинални части вероятно бързо ще даде фира и то не от джантите, а от "качествени" части. Аз карам Прелюда със 17-ки от 2 години и съм минал за това време около 40 хил.км. и никога нищо не съм сменял все още по окачването, така че размера на джантите не е толкова въздействащ върху окачването, колкото се мисли, а по-скоро зависи от стила на каране и най-вече как минаваш през дупките :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важно е да не се увеличава диаметъра на гумите с повече от допустимото. А колкото до ширината на гумите едва ли ще е проблем че караш с гума 205 вместо 195, все пак говорим за разлика от 1см. Евентуално може да се усети разлика при въртене на волана на място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на 18' не е зле

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...