KaJluTaPkO 4 #1 Публикувано 18 Май, 2012 Привет колегиИмам въпрос свързан с капачката на радиатора.Моята се прееба оплатненията и изпадаха обаче като отидах в магазина да си купя нова трябваше да избирам между 0.9 и 1.1 бара.Защото и 2-те ставали за моя двигател ,а тои е Д15Б7Моля някой ако знае колко бара отговарят на този двигател да каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #2 Отговорено 19 Май, 2012 колега на капачката не пише ли на колко бара е, на моя сивик си пише 1,1 но аз съм с D14A3 6-та генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 19 Май, 2012 1.1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Viking_pz 12 #4 Отговорено 19 Май, 2012 и 0,9 става няма проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #5 Отговорено 19 Май, 2012 Слагай 1.1 . По принцип и 0.9 може, няма да ти направи проблем но аз бих си сложил по-силната. Има афтърмаркет капачки които се водят "тунинг" които за на 1.3 за правени двигатели. Пишат че подобрявало охлаждането. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #6 Отговорено 19 Май, 2012 Зададох този въпрос защото на моят радиатор капачката беше 0.9 ама имам познат със същия двигател...неговата капачка е 1.1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teddko 6 #7 Отговорено 20 Май, 2012 Едва ли ще имат голяма ценова разлика,слагаи 1.1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KaJluTaPkO 4 #8 Отговорено 20 Май, 2012 Мерси на всички изказали своето мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове