JDM as Fuck 15 #1 Публикувано 13 Май, 2012 Да видим колко има от Кюстендил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatakn 29 #2 Отговорено 27 Май, 2012 (Редактирано) Няма много хонда маняци по Кн предполагам, че си запелязъл повето са опел и бмв маняци Редактирано 27 Май, 2012 от dakatakn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #3 Отговорено 30 Май, 2012 Аз освен CRX който се състезава друг хонда манияк не съм виждал то се са ОПЕЛИ , ФОЛКСВАГЕНИ И БМВ-та ... :Х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
T.Ivanov 0 #4 Отговорено 5 Септември, 2012 Хонда манияците се увеличиха с още един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #5 Отговорено 5 Септември, 2012 При толко много хонди сме само 3-ма (една има стикери на клуба ама момчето не е в форума) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
М.И.Я. 30 #6 Отговорено 20 Декември, 2012 да се включа и аз:rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #7 Отговорено 20 Декември, 2012 Има още ама живея в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #8 Отговорено 20 Декември, 2012 Еми то се напълни с 6-ци в града ама не са май много запалени фенове добре , че е даката с неговата 5-ца инече ..... Дайте да направим 1 сбирка някъде , че ми писна от надути немци .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #9 Отговорено 30 Декември, 2012 Здравейте и от мен! Надявам се от другата седмица и аз да съм горд собственик на Сивик 4 ген!А колкото до срещата подкрепям с двете ръце! :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vadoiv 1 #10 Отговорено 30 Декември, 2012 То...,мойто.., ни е джипка,ни е кола, ама пък е "HONDA" ! Така че...,бройте ме и мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #11 Отговорено 4 Януари, 2013 (Редактирано) Ето Готови сме за 1 среща аз ще викна и другите момчета от бузлуджа с сивата 5-ца и рекса и 2-те червени 5-ци Момчето с Дел Сола доста често седи на кауфланд може и да се съберем 10 коли ;д Редактирано 4 Януари, 2013 от Civic 6 gen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #12 Отговорено 6 Януари, 2013 Има едно момче със 6та генерация VTI, някой познава ли го? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #13 Отговорено 7 Януари, 2013 Има 1 ВТИ-ка ама не е момче този който я кара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #14 Отговорено 9 Февруари, 2013 Колеги какво ще кажете утре следобяд на Кауфланд, да направиме някоя снимка и да счупиме по лаф? :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #15 Отговорено 9 Февруари, 2013 Колеги каня ви идната седмица събота да се видим ето и темата за срещата .Тамън ще ви кажа на кои е ВТ-тоhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=82088 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #16 Отговорено 9 Февруари, 2013 Сърдечни благодарности, но ме чака една глава вкъщи за полиране и хиляди неща покрай нея! За лятната среща може и да се постараем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #17 Отговорено 12 Февруари, 2013 Аз съм в София, но ще си идвам тази седмица, та ако искате някаква среща примерно на Калфланд на 16 или 17 може да се измисли нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #18 Отговорено 12 Февруари, 2013 На 17 съм на работа, но в събота може да се събереме ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #19 Отговорено 14 Февруари, 2013 (Редактирано) В колко часа на калфланд? Редактирано 14 Февруари, 2013 от jikencio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #20 Отговорено 14 Февруари, 2013 Например 14:00? :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #21 Отговорено 15 Февруари, 2013 Ок, 14 часа утре съм там. Ще дойде и Иво с неговата хонда да се полъжеме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #22 Отговорено 16 Февруари, 2013 И така първата среща се състоя, макар и скромно! Надявам се като се пооправи времето, да има повечко заклети фенове, да размениме някоя друга приказка. /> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #23 Отговорено 16 Февруари, 2013 само тримката ли се събрахте бре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #24 Отговорено 17 Февруари, 2013 само тримката ли се събрахте бреКато за начало, пак добре. :rolleyes:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #25 Отговорено 17 Февруари, 2013 Аз бях единствения с комбарка Хората правят бегачки, аз карам линейки, но пак поне е Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #26 Отговорено 25 Април, 2013 Кюстендилциии, къде сте бре? По затопли се времето и се навъдиха 6-тите генерации:D/>, няма ли да измислиме нещо сбирчица? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #27 Отговорено 26 Април, 2013 Доста разправий с моя Асматик и не бях влизал отдавна във Форума когато кажете съм навит за 1 среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #28 Отговорено 27 Април, 2013 Айде на ЦАЦА и БИРА фенчета този пат +2 коли 1 сивик и 1 акорд !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #29 Отговорено 2 Май, 2013 Да минат празниците и може да спретнеме на 11 май (събота) една среща с повечко хондета, че ще почнат да ни се смеят, но така е всяко начало е трудно! :P/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #30 Отговорено 2 Май, 2013 Навит съм казвате дата и час само То по принцип има хонди да напълним паркинга на Кауфланд ама като фенове малко за съжаление ;х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jikencio 46 #31 Отговорено 6 Май, 2013 Аз ще дойда на 11ти, но ако е следобяд, че имам работа сутринта... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #32 Отговорено 9 Май, 2013 (Редактирано) 11.05.2013г / 14:00ч на Кауфланд! Редактирано 9 Май, 2013 от KRiS_KN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRiS_KN 125 #33 Отговорено 11 Май, 2013 (Редактирано) Мдаа, ще излезе че, все още в Кюстендил Опелджийте и голфаджийте са си с превес! На днешната среща бяхме 2-ма. Позор, господа офицери! Редактирано 11 Май, 2013 от KRiS_KN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #34 Отговорено 11 Май, 2013 Споко тука срещите си ги права сам изкарам си трите хонди и им се радвам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #35 Отговорено 11 Май, 2013 ееее,я се стегнете бе кюстендилци 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #36 Отговорено 17 Май, 2013 Те винаги са били но като пишете кога ще се срещаме пишете малко по рано не днеска за утре ... Пък и вие на бузлуджа сте минимум 3 хонди ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venata 1 #37 Отговорено 14 Май, 2016 Нека вдигнем малко темата. Няма ли навити да се посъберем? Аз лично съм говорил с няколко момчета, та ще ги сформирам, така или иначе, но нека ако има и други желаещи да пишат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venata 1 #38 Отговорено 19 Май, 2016 В неделя 22.05 19:00часа на Кауфланд си събираме хондичките, за момента сме 5-6 коли, като може и да дойдат още. Заповядайте, не се срамувайте ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Venata 1 #39 Отговорено 25 Юли, 2016 В неделя на 31.07.2016г. 20:30ч. ще се събираме отново. Всички са поканени ! Последният път се събрахме 7-8 коли, дано този път сме повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове