nikitooo 10 #1 Публикувано 1 Май, 2012 Здравейте, автомобила е 4 генерация хеч с двигател D16A9. Скоростната кутия е Р7. Искам да я сменя с друга, защото тази е много къса. Скоростите от D16A6 ще станат ли, и ако не от какъв двигател да търся ?Мисля, че тази скоростна кутия не е оригиналната, защото тампона от към купето е захванат само от едната страна на лапата, а не е по средата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #2 Отговорено 3 Май, 2012 (Редактирано) Моля, модераторите ако може да корегират заглавието на темата. Става въпрос за скорости. Благодаря !!По темата, няма ли някой да каже ?Благодаря !! Редактирано 3 Май, 2012 от Izanagi оправено заглавие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 3 Май, 2012 А6 и А9 са с L3 кутия, що да не станат? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 3 Май, 2012 L3 е твойта кутия щом Р7 ти е къса.По принцип L3 е оригиналната кутия за твоя мотор.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #5 Отговорено 3 Май, 2012 Притеснението ми е, че вътрешните диаметри на семерингите дето влизат полуоските са различни (по EPC). От там допускам, че ще има и разлика в диаметрите на вътрешните карета. Колата е закупих с кутия Р7. Предишния собственик каза че и той така я купил. Освен, че скоростите са много къси, тампона от към купето не е захванат както трябва. Стои от страни на лапата, а не по средата. И в крайна сметка Р7 скорости от какъв автомобил са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #6 Отговорено 3 Май, 2012 L3 е кутията ,НО Д16а6 и Д16А9 имат разлики и двете кутий са L3 но имат разлики в отворите за (незнам как се казва точно) вътрешните карета -полуоски -напатих си вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikitooo 10 #7 Отговорено 3 Май, 2012 Kembo, точно за това и аз говоря. Явно ще трябва да сменя и полуоските. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #8 Отговорено 3 Май, 2012 Р7 ако не ме лъже памета е от Роувър или пък беше Кончето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 3 Май, 2012 Ровър 216 купе и Кончерто... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове