nvz 13 #1 Публикувано 29 Април, 2012 Здравеите! Имам сивиче 6-та генерация преди феислифта(96-98) на което предстои да му се сменят преден капак, предна броня и фарове и ме интересува, дали мога да сложа тези части от феислифтова кола(99-00). Има ли разлики в калниците или някакви други особености които трябва да съобразя.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #2 Отговорено 29 Април, 2012 Здравей,със сигурност ти трябват и калниците, а най-вероятно и решетката м/у фаровете.Може да има и други неща, за които не знам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 29 Април, 2012 Очеларката до колкото знам също се сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0n1X 0 #4 Отговорено 29 Април, 2012 Да наистина дайте малко повече инфо за това нещо, защото съм замислил да си взимам 6-та ген купе, а пък преди фейса малко гадно седят тея голями фарове и тази далга дупка в предната броня долу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nvz 13 #5 Отговорено 29 Април, 2012 мдаа... благодаря пичове начи няма да е ъпгреида. Няма да се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове