Благовест Калински 17 #1 Публикувано 26 Април, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги. Имам следния въпрос: от къде мога да купя придържащите пластини за предни накладки на Хонда Сивик 1,4 англичанка ... проблема е че от възможни 4 са здрави само 2 и накладките се изместват и така задират доста неприятно в основата на диска , където е разширението при главината. Ефекта от което е все едно карам с постоянно натиснати спирачки, за шума всички се досещате какъв е. Надявам се съм обяснил достатъчно разбираемо същината на проблема... Колата е с дискове на 262мм плътни , ако има значение. Става дума за района на София. Редактирано 26 Април, 2012 от Благовест_D16 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 27 Април, 2012 Търси в моргите,също и от Роувър 400 пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #3 Отговорено 27 Април, 2012 А не е лошо първо да провериш в магазина , на каква цена са новите , че понякога в моргите ти продават чарковете на цени близки до тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Благовест Калински 17 #4 Отговорено 27 Април, 2012 Ще потърся ..., сега махнах всички такива пластини. Определено е по-добре , но дрънчането и пукането на моменти ме изнервя... А къде родават нови такива пластини? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #5 Отговорено 28 Април, 2012 Разгледай форума има препоръчани магазини , не е нещо което не е налично в тях предполагам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове