Jump to content
Yuki

D15Z6 и газов инжекцион

Recommended Posts

Здравейте колеги,след стотици изчетени часове за VTEC, най-накрая считано от днес съм собственик на Civic D15Z6 1.5LSi VTEC 115hp. Мисля, да му сложа газов инжекцион ( с най-високото качество, което намеря ). Финансовата страна не е проблем. Ще се радвам, ако ми препоръчате кадърни майстори на газов инжекцион в София.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,пробвай при http://veskony.com/.Върви си качествено работата, няма да имаш проблем за съвет/обслужване, трябва да звъннеш няколко дни по-рано за да си уредиш монтажа (2 дни е цялата галимация).Аз лично съм със Simgas на d14z6, разликата бензин/газ при мен е литър, литър и половина повече газ, което според мен е ок.Намерих го през този форум и в последствие от разговори с приятели, няколко от тях се оказаха много доволни негови клиенти.Честито за придобивката и много безаварийни километри,Виктор

Редактирано от Victor12y

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в ОБЕЛЯ като караш по ломско след мостчето до кръговото на метрото влизаш в дясно (индустриална зона обеля се дови ) търсиш КИРО велик газаджия обича ВТИ понеже мисля да си садя такъв в мойта и го питах каза 1100 лв. 2 години гаранция с емулаторна платка и го настройва 500-1000 оборота преди в-тек да премине автоматично :)Каза че много хора от форума са го посетили може и другите да кажат мнение за него .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...