Jump to content
cowen

Електрически схеми на Хонда Сивик 1.7 CDTI 2002 Г.

Recommended Posts

Здравейте,нов член съм на форума, но имам малко проблеми с колата. Карам Хонда Сивик 2002 г 1,7 CDTI.Въпросът ми е някой може ли да ми помогне да си намеря ел.схеми за този модел, защото някъде колата ми окъсява и един бушон ми гори вече 10-15 пъти в рамките на 2 месеца, но гори когато си иска. Не мога да разбера при какви условия гори. Къде ли не съм ходила, но ми казват, че не могат да ми помогнат, защото не окъсявала непрекъснато и няма как да открият къде точно е проблемът. Като ми изгори този бушон нямам стопове и клаксон, а на таблото ми светва компютърът и подгряването на свещите (реотанчето) и то непрекъснато без да изгасват.Благодаря предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ето от тук може да си порърсиш сервизното ръководство за твоята кола:http://pdftown.com/Pdf-eBook/Honda.htmlТам има всички ел.схеми.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж реле N 7 в моторния отсек(15А). То е за стоп сигнали, допълнителния стоп, блока за управление на двигателя,модулатора за налягане и блока за управление на ABS, блока за управление на системата Multiplex, и др. Може там да е проблема. За да гори когато си иска могат да се проверят кабелите на задния капак - от окъсяване на кабели на един колега му замина алармата с централното заключване и разни други нeща (на Rower). Дано да е нещо дребно .Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...