Jump to content
KaJluTaPkO

Проблем

Recommended Posts

Колеги моля за съветОнзи ден ходих да сменям зимните джанти с летнитеи като махнахме дясна предна джанта на една отшпилките на главината се видя ,че резбата е разваленаколата е купе 5-а генМоже ли понякакъв начин да се оправи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко е развалена, ако се прекара с метчик може и да стане. Аз така си оправих една. Но друга нямаше тоя късмет. Аз докато сменях гуми ми я скъсаха. И гумаджията само каза: "А ми тя падна . . . " и те така. Ако не може да се оправи се сменя. Отиваш със свалената шпилка (защото е на шлици и тр да се видят) в евроболт или някъде където продават такива неща и си купуваш. Струва около 3-4 лв ( поне моята беше толкова). Но за да се свали си е голяма играчка . . .

Редактирано от Вен_РВ1456ВС

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко е развалена, ако се прекара с метчик може и да стане. Аз така си оправих една. Но друга нямаше тоя късмет. Аз докато сменях гуми ми я скъсаха. И гумаджията само каза: "А ми тя падна . . . " и те така. Ако не може да се оправи се сменя. Отиваш със свалената шпилка (защото е на шлици и тр да се видят) в евроболт или някъде където продават такива неща и си купуваш. Струва около 3-4 лв ( поне моята беше толкова). Но за да се свали си е голяма играчка . . .

Аха ами значи да я пробвам първо с метчик...пфф дано да стане ,че само това ми трябва, да махам главини а у :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи от модела автомобил колега Вен_РВ1456ВС .На люда скъсах шпилка преди известно време на предна гума.Има няма 10 мин по часовник и бях с нова.Кофти е ако болта е превъртял и е на самата шпилка и тогава е по-тегаво разпробиването , че пречи и джанта и всичко.Просто не карай с 200 докато не я смениш.Преди години и гумаджиите сменяха шпилки но вече не се занимават.Ако не пречи нищо на шпилката на сивика да излезе/влезе , няма да сваляш нищо освен джантата.Ако малко пречи някакъв детайл да влезе шпилката може да се пилне малко главата на шпилката за да влезе спокойно.И те съветвам , не давай да ти навиват гайките с пистолета направо а да я сложат на шпилката и да направят на ръка няколко оборота и тогава с пистолета.Най-добре на ръка си ги навивай ако питаш мен.Поздрави

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те моите гумаджии само с ключ работят и даже незнам кога е станало това...гадна работа ся тес дни ще го прая ;) Мерси за споделения опит и инфо колега

Редактирано от Izanagi
ненужен цитат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С флашка, не с метчик!

Ами не бях сигурен, че ще се сети за тая флашка а не за USB флашка, за това написах метчик ;) Иначе приемам забележката

Зависи от модела автомобил колега Вен_РВ1456ВС .На люда скъсах шпилка преди известно време на предна гума.Има няма 10 мин по часовник и бях с нова.Кофти е ако болта е превъртял и е на самата шпилка и тогава е по-тегаво разпробиването , че пречи и джанта и всичко.Просто не карай с 200 докато не я смениш.Преди години и гумаджиите сменяха шпилки но вече не се занимават.Ако не пречи нищо на шпилката на сивика да излезе/влезе , няма да сваляш нищо освен джантата.Ако малко пречи някакъв детайл да влезе шпилката може да се пилне малко главата на шпилката за да влезе спокойно.И те съветвам , не давай да ти навиват гайките с пистолета направо а да я сложат на шпилката и да направят на ръка няколко оборота и тогава с пистолета.Най-добре на ръка си ги навивай ако питаш мен.Поздрави

Ами аз с повече от 130-140 така или иначе не карам, но мерси за загрижеността. А за колегата дано се размине с леко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...