Foo 0 #1 Публикувано 2 Април, 2012 Привет на всички!Имам следния проблем: искам да си купя нови алуминиеви джантички за моята Сивик 2007 г. седан, 1.8 Elegance, но никъде не можах да намеря точна информация какви джанти точно да й сложа. Официалната информация на сайта на Хонда е 16 цола, широчина 6,5J, за които освен това искат по 450 лв. Липсва информация относно всички останали параметри на джантата като: междуболтово разстояние, централен отвор, офсет...Нищо не пише и в книжката. За да съм съвсем конкретен - интересува ме мога ли ползвам следните:Широчина : 7Jx16Междуболтово разстояние : 5x114,3Офсет: ET38Гумите са 205/55/16. Ако може поне да ме насочите към някаква информация по въпроса ще съм много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #2 Отговорено 2 Април, 2012 Това става ли?http://www.alloywheels.com/Fitment_Guide/Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 2 Април, 2012 Привет на всички!Имам следния проблем: искам да си купя нови алуминиеви джантички за моята Сивик 2007 г. седан, 1.8 Elegance, но никъде не можах да намеря точна информация какви джанти точно да й сложа. Официалната информация на сайта на Хонда е 16 цола, широчина 6,5J, за които освен това искат по 450 лв. Липсва информация относно всички останали параметри на джантата като: междуболтово разстояние, централен отвор, офсет...Нищо не пише и в книжката. За да съм съвсем конкретен - интересува ме мога ли ползвам следните:Широчина : 7Jx16Междуболтово разстояние : 5x114,3Офсет: ET38Гумите са 205/55/16. Ако може поне да ме насочите към някаква информация по въпроса ще съм много благодарен.Преди 3 години си взех за Хеча такива 16-ки за зимните гуми от хонда бях по 200 лв. бройката. Не гледай само сайта иди и питай на място Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Foo 0 #4 Отговорено 2 Април, 2012 Това става ли? http://www.alloywhee...ent_Guide/Honda Krasi-mir, благодаря за линка, вече го бях разглеждал Там за Civic 00> са посочени джанти с 4 болта, пък моята си има 5 сега, това малко ме обърка... @marto: при ХОНДА (Бултрако) вече питах и там стигнахме до най-евтин вариант около 330 лева, което определено ми идва повечко (мога да си позволя до около 200 на бройка). Мерси, все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Foo 0 #5 Отговорено 3 Април, 2012 @Krasi-mir, само да отбележа, че малко след като снощи написах: " Там за Civic 00> са посочени джанти с 4 болта, пък моята си има 5 сега" отново прегледах сайта и успях да намеря точно това, което ми трябваше: Civic 5 Stud ,04> . Просто преди това не бях обърнал внимание на това (пък и не знаех това значение на "stud"). Така че, извинявам се и благодарности Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове