FALKON 0 #1 Публикувано 29 Март, 2012 Колеги понеже днес съм рожденник реших да си затворя и запаля колата но,маи съм забравил да бележа как да зацепя ремъка та вапроса ми е дали може някои да ми даде снимка или схема за Д16У2 малкия витек?Ще го приема като подарък за рожденния ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #2 Отговорено 29 Март, 2012 Надявам се това да ти върши работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #3 Отговорено 30 Март, 2012 Колеги много странно нещо става с моята кола,при зацепване на ремъка палеца на делкото показва 4-ти цилиндар,като застанеш срещо капачката палеца показва доло в дясно,а според всички на Д-серията трябва да е горе в ляво на 1-ви цилиндар.Моля от сърце да ми помогнете че ми взе здравето ,какволи не правихме но нестава и нестава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 30 Март, 2012 има едно UP на ролката то отгоре ли е или е от доло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 30 Март, 2012 Колеги много странно нещо става с моята кола,при зацепване на ремъка палеца на делкото показва 4-ти цилиндар,като застанеш срещо капачката палеца показва доло в дясно,а според всички на Д-серията трябва да е горе в ляво на 1-ви цилиндар.Моля от сърце да ми помогнете че ми взе здравето ,какволи не правихме но нестава и неставаКолега, къде на схемата видя палец, делко, капачка??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #6 Отговорено 30 Март, 2012 (Редактирано) Хора казвам ви,UP е на горе,всичко е по каталог,и ако правилно съм разбрал,при такова зацепване 1-ви цилиндър е в горна мъртва точка, и палеца на делкото трябва да сочи 1-ви за да запали,но моя палец сочи 4-ТИ и не пали мамка и.Ако някои пич от София доиде да го зацепи правилно и колата да си върви като за втек ще почерпя ,и естествено ще си платя услугата Редактирано 30 Март, 2012 от FALKON Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bili 0 #7 Отговорено 31 Март, 2012 А коляновият вал на белега лие? Ако неси го нагласил преди да смъкнеш ремака , го нагласи и така зацепваи наново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #8 Отговорено 1 Април, 2012 Проблема е решен,делкото е завъртяно на 180 грдуса от шпонката под зегерката, колата вече работи като по часовник.Благодаря на всички отзовалисе колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове