joro_bul 1 #1 Публикувано 26 Март, 2012 Здравейте, падащото меню до ника ми, където са съобщенията не действа правилно. В момента в който го маркирам и веднага ме праща в моя профил а аз искам в съобщения. Ако нямам получено ново не прочетено съобщение е невъзможно да влезна където и да е в падащото меню. Моля за съдействие за отстраняване на проблема ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 26 Март, 2012 Опита ли с друг браузър, гледам че си с най новия експлорер, доколкото помня и аз имах ядове с него (в онлайн банкирането не ми излизаха падащи менюта и др. такива проблеми). От скоро ли е проблема или? Ако не ти представлява трудност качи си един Chrome и опитай през него.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 14 Май, 2012 (Редактирано) И аз съм така,но може и да видиш съобщенията си по следния ред:избираш да пишеш на някой съобщение,кликваш върху пълнофункц.редактор и ти излизат съобщенията в ляво.Но е добре че се разбра къде е проблема.Опа,минали са две седмици от началото на темата,но още си пия кафето. Редактирано 14 Май, 2012 от kvd74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове