CRV-AR 0 #1 Публикувано 25 Март, 2012 Колеги, от два дни наблюдавам неприятни вибрации на волана докато шофирам... Дори и с ниска скорост. Волана не дърпа на страни, а просто се усеща постоянно потрепване. Идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRV-AR 0 #2 Отговорено 25 Март, 2012 Колеги, от два дни наблюдавам неприятни вибрации на волана докато шофирам... Дори и с ниска скорост. Волана не дърпа на страни, а просто се усеща постоянно потрепване. Идеи?Сори, но да уточня CR-V 1998 г. - 128 к.с. автоматик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 25 Март, 2012 Крива гума? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #4 Отговорено 25 Март, 2012 може да са криви гуми,джанти.чувал съм че може да е и от криви дискове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRV-AR 0 #5 Отговорено 26 Март, 2012 Мерси, колеги. Ще проверим какво са свършили гумаджиите при смяната на гуми миналата седмица. Кофти, че в този ден сменявах и накладки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emsi 6 #6 Отговорено 26 Март, 2012 (Редактирано) небалансирани гуми криви джанти Редактирано 26 Март, 2012 от Emsi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #7 Отговорено 26 Март, 2012 Така де, може и гумаджията да е забравил да балансира някое предно точило и доколкото знам баланс се прави на гума, монтирана на джанта / демек и на двете /. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emsi 6 #8 Отговорено 29 Март, 2012 Е и ? Аз може и да съм крив Но откакто съм във форума не съм видял твой съвет а само заяждания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #9 Отговорено 30 Март, 2012 Кой се заяжда?С кого?Ти не си уверен в написаното или друго нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #10 Отговорено 30 Март, 2012 Е и ? Аз може и да съм крив Но откакто съм във форума не съм видял твой съвет а само заяжданияФен това е уточнение не заяждане . А по темата най-добре отиди на стенд и най-добре ще ти кажат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове