banancho_ 1 #1 Публикувано 24 Март, 2012 Здравейте колеги,искам да запитам дали става да си сменя пружините с понижаващи и да си остана с досегашните амортесиори,смисъл с тези с които си е колата по заводскиму???? Мисълта ми е дали мога евентуално да си прецакам амортисиорите и примерно какъв ефект мога да очаквам??? Става дума за четириврат сивик-англичанка 96г. 1,6/113к.с.Благодаря на всички предварително!!!Поздрави на всички... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #2 Отговорено 26 Март, 2012 Хайде колеги моят въпрос толкова ли е сложен че няма кой да даде поне едно мнение толкова ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 26 Март, 2012 Можеш да си смениш пружините с понижаващи и да си оставиш оригиналния амортисиор и да ги прецакаш съответно.Какъв ефект да очакваш.....ти какъв очакваш??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #4 Отговорено 28 Март, 2012 ЗА ТРИЕНЕ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #5 Отговорено 28 Март, 2012 Нищо няма да им прецакаш на амортесьорите, не само в Бг си караме колите така. Амортесьорите сдават багажа просто защото им е било дошло времето, ама след като се случи когато си сложил понижаващи пружини на сток амортесьора, всеки започва да ти обяснява как това е станало само заради пружините, а никой не гледа че амортесьорите са на 15+ години. Иначе е малко по-трудничко да намериш пружини за англичанка, отколкото за японка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hyp3r 13 #6 Отговорено 28 Март, 2012 (Редактирано) Карам съм с койлоувири и сток аморт. даже така бях завил витките ,че аморт. почти нямаха ход така карах с месеци и не се бяха прецакали.Не казвам ,че не може да се прецакат...с тези трапове по улиците и шибедаха да ми падне на хлавата няма да се учудя. Редактирано 28 Март, 2012 от hyp3r Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове