banancho_ 1 #1 Публикувано 23 Март, 2012 Здравейте колеги , искам да запитам дали някой от вас си е играл да си смъква на задните врати стъклата на своя сивик и евентуално как става ???? Става дума за сивик 6ген. 5врати( хечбега англичанка ) искам да си слагам фолио на задните стакла но искам да си смъкна стъклата за да стане както трябва !!! Ако някой се е занимавал или знае каква е процедурата ще съм му много благодарен ако ми даде малко съвети ...... Благодаря предварително !!! Поздрави на Всички !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kristi09 206 #2 Отговорено 24 Март, 2012 (Редактирано) Ми като за начало сваляш кората...след това сваляш механизма за стъклото...после вадиш уплътнението...следва разделителната лаисна между двете съкла,нея само я откачаш и пускаш надолу не я вадиш....идва ред на малкото стъкло ...след като голямото си го смъкнал надолу дърпаш малкото към голямото направо с уплътнението и излиза...и накрая вадиш голямото стъкло...после събираш по обратния ред.....Успех Редактирано 24 Март, 2012 от kristi09 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #3 Отговорено 24 Март, 2012 Ми като за начало сваляш кората...след това сваляш механизма за стъклото...после вадиш уплътнението...следва разделителната лаисна между двете съкла,нея само я откачаш и пускаш надолу не я вадиш....идва ред на малкото стъкло ...след като голямото си го смъкнал надолу дърпаш малкото към голямото направо с уплътнението и излиза...и накрая вадиш голямото стъкло...после събираш по обратния ред.....Успех Благодаря за съвета колега!Поздрави и всичко най хубаво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #4 Отговорено 28 Март, 2012 ЗА ТРИЕНЕ . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове