Jump to content
dakatakn

от карбуратор към MPFI

Recommended Posts

Колеги от няколко дни събирам инфо за минаване към пълна инжекция, искам да ви попитам освен от D16A6/D16Z6/D15B7 може ли да се ползва инжекциона и компа от друг модел например от D16Z2 . Другия ми въпрос е, ако взема например делко от D16A6, смукател от D16Z6 и инсталация и комп. от D15B7 ще тръгне ли, мисълта ми е всичко от един и същ модел ли трябва да бъде или може да бъде комбинирано и от други. Колата е civic 5ген. D13B2 НЕ ИСКАМ да сменям мотора искам да си остане този Публикувано изображение Наясно съм, че трябва да сменя бензиновите пътища, помпа и вала!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вал защо ще сменяш ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми мисля да сменя със вал от 1.5 защото е с по-големи гърбици ако не се лъжа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D16Z2 е същия като D16A6.Всмукател от които и да от изброените двигатели да вземеш става.Най-добрия вариант е да си намериш всичко да ОБД1 т.е. ECU от D16Z6/9, D15B7 и делко от тези двигатели.Да си намериш и инсталацията от въпросните двигатели.Всмукателя на D16Z6/9 e малко по-добър от D15B7.Ако смяташ да оставаш само с пълна инжекция/което ме съмнява/ най-евтино ще ти дойдат частите от D16A6/Z2.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D13 -kowiq wal se znае че нее нищо особенно .Загледах че пишете за обд1 на 0 какво муе .Да неговорим че ще муе малко по лесно.Д13ка и пълна е бая подмяна на чаркалаци но не е нищо трудно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявам се за офф-а но всъщност как точно става всичко това ? ( аз лично търся дуал карб , но като гледам няма да се намери, затова се насочвам кам пълна инжекцийка)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...