Кирето 15 #1 Публикувано 13 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колегиОт няма и година си карам хонделата и няма кой знае какви ядове.Обаче понякога като си карам и освободя от скорост оборотите ми пропадат, и съм забелязал че е почти всеки път когато колата е с включени фарове това става. и пак си се нормализират Таблото му отслабват светлините за секунда и после се нормализират.Чистих тоя FITV Клапан както и дроселовата клапа за въздух, ефекта е никакъв.Някакви идеи???Може ли да има проблем по тоците? Редактирано 13 Март, 2012 от Кирето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #2 Отговорено 14 Март, 2012 ако караш повече грацко акумолатора се разрежда сложиго да се зареди поне 12 часа с зарядното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #3 Отговорено 14 Март, 2012 По скоро е трябвало да изчистиш EACV -то се грижи за празния ход.След като го почистиш трябва да се направи ресет на ЕКУ -то и да се мине процедурата описана в мануала за настройка на празния ход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #4 Отговорено 14 Март, 2012 Колега нямам ЕАЦВГледах всичко има само FITV и едно клапанче дето е свързано с канистъра и е закрепено на всмукателния колектор.Няма такова животно на таз кола Гледал съм я милион пъти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове