juvcho 59 #1 Публикувано 13 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, абе предстои ми да си купя 4 броя летни гуми и се чудя кои ще са ми най-добри. Размерът ми е 195/50/15. Ценовият диапазон е 100-120 лв на бройка.Разглеждам следния сайт gumi7.com и изглежда, че имат добър избор и сякаш цените са им добри. Някой от вас използвал ли ги е? Ако да, какво счита за услугата?Като цяло, не държа да купувам от него, но все пак офертите им са примамливи.Моля също и за мнение, кои гуми са добри за цената, посочена от мен по-горе.Благодаря ви предварително! Редактирано 13 Март, 2012 от juvcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #2 Отговорено 13 Март, 2012 http://camskill.co.uk/products.phpцените им са доста добри, особено за големи гуми и непопулярни размери. Имат доставка до България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #3 Отговорено 13 Март, 2012 Туранза ЕР 300 е една от най-добрите гуми!115лв.От avtogumi.bg също може да си закупиш.Искай ДОТ 2011 или 2012! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове