Georgi19 8 #1 Публикувано 10 Март, 2012 Колата е с Х22А5 мотор автоматик 97 година. Проблема е че не бачка 4ВС и не знам защо. Закачих я на диагностиката и не дава никакви грешки. Лампата на таблото също не свети. Всички релета, бушони и т.н. са наред. Има ли 5а ген отделен контролен модул за 4ВС и ако да къде се намира (не е зад седалките като на 4ген или аз не го видях поне). Рейката отзад също си е наред - някакви предложения или идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #2 Отговорено 10 Март, 2012 (Редактирано) Колега, карам същия, но 5-генерация, системата при мен се скапа на 2-3 пъти, първо чистихме компютъра, после сменихме датчика на рейката и сега си карам като пич без 4 колела И не знам този път какъв е проблема и още повече откъде произлиза, никой колега не казва при него как е системата, дали му прави проблеми и спира често или си работи Единствения ми съвет е да намериш диагностика за модела, за да ти помогнат, трябва софтуер и хонда майстори да позяпат и да я оправят. Редактирано 10 Март, 2012 от d.pavlovq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi19 8 #3 Отговорено 10 Март, 2012 Ми да де и моята е 5ген Закачих я на диагностиката и показва че всичко е наред, интересува ме дали има отделен контролен модул 4вс-то като на 4ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Concord 12 #4 Отговорено 10 Март, 2012 Един от най-известните проблеми на 4WS-a е с пропукани спойки на силовите елементи по платката на управлението - от греене (след това изстиване) се пропукват. Вади се платката и се оглежда, при необходимост се презапояват с качествен припой и добър поялник. Имаш и тема във форума за това със снимка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi19 8 #5 Отговорено 10 Март, 2012 (Редактирано) Нещо не я намирам темата за която говориш. Каде е тази платка? Редактирано 13 Март, 2012 от Dragi4 Не цитирайте предходното мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 11 Март, 2012 (Редактирано) Ето малко Инфо и Тук Редактирано 11 Март, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове