Jump to content
PetarGarkov

Изчезнаха ел.стъклата и централното. Сивик 5

Recommended Posts

Здравейте колеги , днес имах малък проблем, изчезнаха ел.стъклата и централното.Ако някои има идея дали са на един бушон,и ако знае кои е бушона да помогне.. нямам капак на бушоните и не знам кои е.Проверих всички бушони видимо са здрави. Става дума за Сивик 5 с 4 врати.Благодаря ,Поздрави!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

провери си буксата която минава от шофьорската врата към коша.При мен там беше влизала вода и имаше корозия на перата - ефекта е същия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега,ще пробвам но първо ми се искаше някои да каже кои е бушона да пробвам, преди да започна с разглобяване на вратата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето диаграма на кутията с бушони:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за схемата,явно не е от там проблема тъй като виждам че са 5 отделни бушона ,но ще ми е полезна за напред Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

На мен ми се случи същото скоро. Някой от бушоните беше проблема. Спомням си че беше 20А. Виж всички 20-ки дали са здрави, но с уред ако имаш а не на око, защото на око и аз ги гледах че са наред, но с уреда се откри проблема. Не съм 100% сигурен ама виж този 14-ти номер.Успех.

Редактирано от Shadow^Dancer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5та генерация за централното и ел стъклата са 2 отделни бушона по 7.5А и са един до друг на горния ред от бушониерата. Не каза за кое централно оригиналното или от алармата. Ако е от алармата кабелите които от гредата влизат във вратата са прекъснати. Ако е оригиналното няма как да се прекъснат толкова лесно. Замери си модула направо. намира се като свалиш кората един метален със зелена пластмаса. Това е на шофьорската врата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото колеги,Отстраних проблема. оказа се буксата която е на вратата,беше се разкачила :blink: (благодарение на Rastless ) Разминах се без сервиз.

Благодаря пак колеги :honda:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...