PetarGarkov 11 #1 Публикувано 10 Март, 2012 Здравейте колеги , днес имах малък проблем, изчезнаха ел.стъклата и централното.Ако някои има идея дали са на един бушон,и ако знае кои е бушона да помогне.. нямам капак на бушоните и не знам кои е.Проверих всички бушони видимо са здрави. Става дума за Сивик 5 с 4 врати.Благодаря ,Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #2 Отговорено 10 Март, 2012 провери си буксата която минава от шофьорската врата към коша.При мен там беше влизала вода и имаше корозия на перата - ефекта е същия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetarGarkov 11 #3 Отговорено 10 Март, 2012 Мерси колега,ще пробвам но първо ми се искаше някои да каже кои е бушона да пробвам, преди да започна с разглобяване на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilias 210 #4 Отговорено 11 Март, 2012 Ето диаграма на кутията с бушони: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetarGarkov 11 #5 Отговорено 11 Март, 2012 Много благодаря за схемата,явно не е от там проблема тъй като виждам че са 5 отделни бушона ,но ще ми е полезна за напред Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #6 Отговорено 12 Март, 2012 (Редактирано) На мен ми се случи същото скоро. Някой от бушоните беше проблема. Спомням си че беше 20А. Виж всички 20-ки дали са здрави, но с уред ако имаш а не на око, защото на око и аз ги гледах че са наред, но с уреда се откри проблема. Не съм 100% сигурен ама виж този 14-ти номер.Успех. Редактирано 12 Март, 2012 от Shadow^Dancer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #7 Отговорено 13 Март, 2012 На 5та генерация за централното и ел стъклата са 2 отделни бушона по 7.5А и са един до друг на горния ред от бушониерата. Не каза за кое централно оригиналното или от алармата. Ако е от алармата кабелите които от гредата влизат във вратата са прекъснати. Ако е оригиналното няма как да се прекъснат толкова лесно. Замери си модула направо. намира се като свалиш кората един метален със зелена пластмаса. Това е на шофьорската врата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetarGarkov 11 #8 Отговорено 13 Март, 2012 Благодаря за инфото колеги,Отстраних проблема. оказа се буксата която е на вратата,беше се разкачила (благодарение на Rastless ) Разминах се без сервиз. Благодаря пак колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове