Jump to content
_pileto_

Държи ли ви добре ръчната?

Recommended Posts

В смисъл "кове" ли като я изсецате яко ръчната спирачка? При мен (акорд 99-та) по никакъв начин не може да блокира задните гуми на мокър асфалт, да не говорим за сух. Само на заснежено се кефя и мога да дрифта :D . Винаги съм си мислил че като са дискови спирачките отзад по слабо държат. Преди имах рено 19 с дискови спирачки отзад и то не можеше да ги блокира. Ама явно не е така май... Скоро смених отзад комплект дискове с накладки, и освен че колата започна да спира малко по добре, ефекта с ръчната е че лови като преди но един зъб по рано. Дали някакво регулиране или донатягане на жилото трее да се направи или просто се примиряваме с слаба ръчна спирачка. Как е при вас?Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам за теб колега ама при мен ръчната кове яко :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пробвай да я натегнеш.Има ли голям ход?Смисъл чак горе ли започва да хваща?Ако е така значи просто трябва да се регулира,или са ти износени накладките-а щом си ги сменял и сега хваща 1 зъб по рано,значи иска само регулиране.При мен(сивик 6 ген)се регулира основно от барчето което е между седалките.Сваля се пепелника и вътре се вижда гайката,но не знам при теб дали е същото.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Регулиране на дискова ръчна спирачка :http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63433&hl=%20ръчна%20%20спирачка&st=45Последният ми пост, на последната страница. Следваш процедурата, без обезвъздушаването, естествено.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята ръчна показа 0 на техно теста :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Моята трябва да я опъна до края, че да хване както твябва. В началото не държи изобщо, после хваща леко, а накрая държи колата на наклон :DСтаваше за въртяне зимата, но май да зема да я натегна малко ( Valio! мерси :) )

Редактирано от www.spirit

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...