Jump to content
biohler

Колко струва обслужване на Honda Сивик 7-ма генерация

Recommended Posts

Здравейте ще си купувам honda civic генерация седма,може ли някой да ми каже колко струва пълно обслужване с японски части,масла, всичко в сервиз омбре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Колата червена ли е или синя? Смешно е.Частите: Стартер Valeo(японски),амортесьори Delphi(японски),ABS Bosch(японски),Накладки Ferodo(японски),Ремък Gates(японски),Турбо(ако е дизел)Garret(японско).Шаси започващо с SHH (японско).Поздрави :):):)

Редактирано от Ombre

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам такава дизел,виж до сега какво съм сменял - http://www.carspending.com/bg/profiles/muhaker/34-honda-civic-ctdi-sportТук си водя нещо като дневник.Първите 2 обслужвания са правени при човек,който ми взимаше повечко пари отколкото трябва (според мен). В момента си намерих един страхотен професионалист,който обича хондите и винаги гледа да ми излиза по-евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ето ти малко от мен - http://www.carspending.com/bg/profiles/markup/735-honda-civicПредстои в Понеделник смяна на предни накладки. Цената им е около 90 лева.Когато ти се разбие кормилната рейка (а тя ще се развали на около 100 000- 120 000 км.) ремонтния комплект ти е около 150-80 лева, а за труд - различно, но финална цена няма да е под 250 лв.П.П. Гледам колегата преди мен и той е сменил почти по същото време (като километраж) предните амортисьори. И да те попитам - оригиналните ли бяха или някакви ала-бала, защото при мен се оказа изненада - единия бе монро, другия някакъв незнаен.... явно и преди са сменяни. Щом в официално писмо от хонда ми обясниха, че рейките задължително се развалят рано.... смятай ;)П.П.П. Когато купуваш седма генерация имай на предвид, че хечовете са произведени в UK. Колко японски части по тях има - не зная, но не са много :D (колегата от първия пост ти изброи няколко). Пазари се хубаво за цената и мрънкай за рейката ако не е ремонтирана, че много неприятно ще ти се разтропа :D нещо като вроден дефект си им е.

Редактирано от markup

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...