impress 0 #1 Публикувано 6 Март, 2012 (Редактирано) колеги искам малко помощ как се сваля пласмасата зад волана на която са бутоните на люка,управлението на огледалата както и управлението на парното.Колата е Civic 5gen. Редактирано 6 Март, 2012 от impress Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #2 Отговорено 7 Март, 2012 Не съм много сигурен, но май цялото табло трябва да свалиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 7 Март, 2012 За съжаление да, и аз така знам. Мисля пролетта да се пробвам да я сваля пластмасата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fshit 3 #4 Отговорено 8 Март, 2012 Не знам какво разбираш по "цялото табло" но ще опитам да те насоча. Тази пластмаса са държи на 8 шрафта ако не ме лъже паметта, на гърба и(т.е. когато ги развиваш върха на отверката ще сочи към теб). По един в горния и долния ъгъл най в ляво, по един горе и долу точно от лявата страна на волана, по един горе и долу от дясната страна на волана, и по един в горния и долния ъгъл най в дясно. За да ги достигнеш и да ти е удобно да ги отвиеш трява да свалиш следното: радиото, панела за управление на парното, копчетата за люка, огледалата, стопа за мъгла, подгряване на задното стъкло, най-вероятно и барчето, пластмасовата кора около бушоните и пластмасата около часовника и уредите за скорост, обороти и т.н. Ако имаш имобилайзери и е на същото това табло което искаш да свалиш, трябва да го откачиш от буксата. Ако имаш някакви други въпроси-питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #5 Отговорено 9 Март, 2012 Колегата fshit е описал доста добре процедурата по свалянето на панела,само искам да допълня,че винтовете са точно 9 от,които 4 са вляво от волана и 5 от дясната му страна,разположени са приблизително в краищата на панела като в дясната му част отдолу вляво от радиото са 2 винта. Упражнението е доста неприятно! Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
impress 0 #6 Отговорено 20 Март, 2012 Благодаря за помоща колеги, тези дни мисля да го разглобя за да облепя панела с карбоново фолио. Имах предположение че е нещо побобно, но друго си е да почерпя инфо от други сблъсквали са с начинанието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostakiHonda 0 #7 Отговорено 21 Март, 2012 Колега упражнението наистина е неприятно , правих го миналото лято и после бая съжалявах че съм започнал. Ако наистина ти е наложително - давай , но да знаеш че е голям срaдкавеj . Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове