CLERO 8 #1 Публикувано 4 Март, 2012 Здравеите колеги.Колата за която ще питам е сивик 5хеч. EG4 1992г. с D15z1 мотор.Въпроса е с каква спирачна ситема е заводски марка размери и тн.интересиваме колко са дебели дисковете и на колко ММ като станат тънки се.сменят абе общо взето всичко и ако може.същата информация за задната барабанна система благодарско преварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #2 Отговорено 4 Март, 2012 е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 4 Март, 2012 Какво Е? Спирачната ти система е NISSIN пише го на спирачните апарати. Предните ти дискове са 240мм можеш и сам да си ги измериш, минималната дебелина я пише на самия диск стига да е оригиналния, задните ти барабани са 190мм също го пише на барабана. Друго си е някой да ти го напише наготово вместо да погледнеш сам или да отвориш мануала нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #4 Отговорено 4 Март, 2012 Много по-добрият вариант колега, е да си отвориш ръководството, защото доколкото знам дисковете не са точно 240мм, барабаните и те са или 185 или 195.Никой не може да помни толкова точно тези неща да ти ги напише без да те подведе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #5 Отговорено 4 Март, 2012 относно дебелината мисля че бяха 21мм нови за смяна при 19мм с шублер ще свършиш работа провери за секи случаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #6 Отговорено 4 Март, 2012 Предните са 239мм, нови са с дебелина 21мм и максимално износване 19мм. За барабаните не мога да ти дам никакво инфо И да спирачните апарати са Nissin. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #7 Отговорено 4 Март, 2012 Какво Е? Спирачната ти система е NISSIN пише го на спирачните апарати. Предните ти дискове са 240мм можеш и сам да си ги измериш, минималната дебелина я пише на самия диск стига да е оригиналния, задните ти барабани са 190мм също го пише на барабана. Друго си е някой да ти го напише наготово вместо да погледнеш сам или да отвориш мануала нали?Върху спирачния ми апарат има пет тона боя едвали мога да различа кво пише.Не немога да ги измеря щото нямам шублер и точно сега немога а колата ми е на 20г. ако си обърнал внимание кво съм писъл и е на 294 000км. мислиш ли,че е с оригиналните дискове помисли.За барабана да не говоря,че освен червено друго не се вижда а относно мануала ще ти бъда благодарен ако ми кажеш каде да си го намеря на БГ щото с english съм скаран с руския да не говорим.Нещо друго да констатираш или да питаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 5 Март, 2012 Ми търси преведен мануал То има и цифри вътре,те май не са на английски,ма знам ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #9 Отговорено 5 Март, 2012 Върху спирачния ми апарат има пет тона боя едвали мога да различа кво пише.Не немога да ги измеря щото нямам шублер и точно сега немога а колата ми е на 20г. ако си обърнал внимание кво съм писъл и е на 294 000км. мислиш ли,че е с оригиналните дискове помисли.За барабана да не говоря,че освен червено друго не се вижда а относно мануала ще ти бъда благодарен ако ми кажеш каде да си го намеря на БГ щото с english съм скаран с руския да не говорим.Нещо друго да констатираш или да питаш?Не видях някъде по темата да си писал нито че курника ти е на 300 000 км нито пък че има 5 тона боя по спирачките ти. Ако си мислиш че ще ти изчета всички писания по форума много се лъжеш. Мануал на български никога не е имало, няма и да има. Вземи си на английски и ползвай google translate .п.п. за боята на магазина продават коресилин пробвай може да излезе нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #10 Отговорено 6 Март, 2012 http://www.zamunda.net/details.php?id=75305&hit=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове