djvsk 38 #1 Публикувано 3 Март, 2012 Здравейте колеги изках да попитам дали може да ми кажете как се настройват angel eys-овете не искам да пробвам сам при положение че за първи път имам Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #2 Отговорено 4 Март, 2012 Настройват се като нормални фарове, колега. Какво по-конкретно имаш в предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #3 Отговорено 4 Март, 2012 И аз имам същия проблем,имам нужда от гулиране ,малко си светя на горе левия а десния на страни на ,става въпрос за 6 купе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djvsk 38 #4 Отговорено 4 Март, 2012 И аз имам същия проблем,имам нужда от гулиране ,малко си светя на горе левия а десния на страни на ,става въпрос за 6 купеда и аз имах предвид регулиране , но съм го написал малко неразбрано. Моите светят надолу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrischy 1 #5 Отговорено 5 Март, 2012 на мен пък не ми бачка на лявия фар малкия еинджъл! ако някои знае как се сменя ще съм много благодарен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 5 Март, 2012 В Силистра за реглаж на фарове взимат 5 лева което е доста преемлива цена, а ако го правиш сам е доста трудно за обесняване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #7 Отговорено 5 Март, 2012 (Редактирано) Ще се радвам ако разбера някои добър майстор да ми ги реголира в пловдив. Редактирано 5 Март, 2012 от Traccer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #8 Отговорено 12 Март, 2012 Настройват се като нормални фарове, колега. Какво по-конкретно имаш в предвид?Извинявай но не е точно така поне при мойте сонарки не е. Нормалните са Н4 а ангелските са Н1 и имат 5 винта за настройка 3 за къси и 2 за дълги докато на обикновените са с 2. Да не говорим че нормално левия фар не може да се настрои без да се махне казанчето за чистачките. И накрая ако не се внимава с винтовете може да се откачът и край с настройките и после следва разлепване както стана при мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
epsoncho 19 #9 Отговорено 13 Март, 2012 Здрсвейте отиваш там кадето се минават прегледите и там всички имат машинки аз ходих взеха ми 5 лв. за 5 мин. ми ги настроиха на машинката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #10 Отговорено 13 Март, 2012 @krasimir_01 И моите бяха сонарки и съм сигурен че бяха 4 винта. И като бонус дойдоха със откачени почти всички врътки заводско... Явно има различни чешити. Извинявам се ако съм подвел колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове