Jump to content
d16killer

изпускателна система на Д16

Recommended Posts

Колеги питането ми е пасва ли генерацията от ВТИ 6та на моя Сивик d16y3+спортни колектори 4-1,поръчани по e-bay с изход на 48мм?достатъчно ли е назад тръбите да са на 50мм външно???Благодаря Ви

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колектора не става... 4-ката е с друго захвашане мисля... Ако говириш за самия колектор... Иначе долната генерация май е почти същата. Ама нека и по-запознати да се изкажат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да има някаква фаида трябва назад след 4-1 да е поне 50 вътрешно тази е като градински маркуч д13ката ми е с 60 външно и 4-2-1 чувства се екстра :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да има някаква фаида трябва назад след 4-1 да е поне 50 вътрешно тази е като градински маркуч д13ката ми е с 60 външно и 4-2-1 чувства се екстра :blink:

тогава не става ли много тромава в 2-3 хиляди оборота ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахах.не знам,обаче ''градинския маркуч'' свърши чудесна работа.вчера я изкарах от сервиза и съм доволен от получилото се.звука на колата просто кърти и показателите и се подобриха.сега тръгва още от 2500-3000,а на големите откача.не знам само къде е логиката 4е ф50 е малко,след като Сивик 160 коня излиза с такава генерация от завода и върви доста стабилно (убедил съм се от личен опит),а моя Сивик е едва 113 и не му стигало ф50.мисля 4е е напълно достатъчно (заводските тръби бяха на 42мм).доколкото до това ф60 на Д13-и ф70 да и сложиш пак е 1.3 и на 180 спира.поздрави :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

д13 е V-tec пълна игла порт и всички шукарии 4-2-1 и тн карал съм я и с сток генерация и с комбинация между сток и спортен 4 2 1 както и с 2 различни краини поздравиотносно логиката маи доста е исписано по въпроса

Редактирано от djudista

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...