Palko 54 #1 Публикувано 29 Февруари, 2012 Колеги имам проблем с ръчната, само едното колело хваща. На какво се дължи това? Стягах я но ефект няма, жило ли е откъснало? Не съм сигурен кое от двете не хваща, но при "дрифт" на сняг само на ляв завой ми поднася. Моля за малко разяснения, че спирам на баир и така без ръчна не е хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuPeR_LuBo 0 #2 Отговорено 29 Февруари, 2012 Здрасти,най-вероятно ти е скъсано жилото към едното колело, прегледай си ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 29 Февруари, 2012 (Редактирано) А как е нивото на спирачна течност. Може и цилиндърче да е протекло и омаслило. Редактирано 29 Февруари, 2012 от SilverCivic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #4 Отговорено 29 Февруари, 2012 и аз съм така не е откъснато жилото, но мисля че се разтегнало и ще го сменям като се постопли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #5 Отговорено 29 Февруари, 2012 Спирачната течност е ОК. Като пристегнах ръчната жилото не личеше да е по-хлабаво от другото. Може би е нещо външно не знам. Възможно ли е да е нещо от барабана? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #6 Отговорено 29 Февруари, 2012 като отвориш барабана от там трябва да се регулира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icky_w3 2 #7 Отговорено 25 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте ! Моето зверче (Civic 5та.) също ми напави този "проблем", днес прегледах трасето на жилото, но не намерих проблем. След това отворих барабана и от там видях , че проблема е в жилото. Не беше добре натегнато. След броени минутки работа, ново жило и малко нерви малкото зверче "обикаля" кръговите с вратите напред Редактирано 25 Март, 2012 от Icky_w3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #8 Отговорено 26 Март, 2012 Най-вероятно и моя проблем е там. Колко пари ти излезе новото жило Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #9 Отговорено 26 Март, 2012 А как е нивото на спирачна течност. Може и цилиндърче да е протекло и омаслило.Че какво общо има ръчната спирачка със цилиндарчето ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #10 Отговорено 26 Март, 2012 Ми, омазаното не хваща като сухото...точило. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Icky_w3 2 #11 Отговорено 13 Април, 2012 Най-вероятно и моя проблем е там. Колко пари ти излезе новото жило Колега, ако не се лъжа жилото беше 8-10 лева. Просто не съм запомнил фиксираната цена, вземах доста артикули тогава и ... но мисля, че не беше повече от 10 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #12 Отговорено 19 Април, 2012 А как е нивото на спирачна течност. Може и цилиндърче да е протекло и омаслило.Че какво общо има ръчната спирачка със цилиндарчето ???Освен че пропада цялата вилка омаслява накладките и барабана сигурно друго няма. Барабана се регулира сам като се остави на макс отворени и се натиска няколко пъти спирачката за да захапе зъбното колелце вътре. После няколко дръпки на ръчната и ако не е добре пак с педала докато не почне да държи добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове