Jump to content
atoma

Грешка 20 Electrical load detector

Recommended Posts

Излезе ми въпросната грешка, къде да търся проблема, или да я водя на доктор?Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=49303&st=0&p=433303&hl=+electrical%20+load%20+detector&fromsearch=1entry433303има и още теми :D Ако е чипнато ЕЦУ-то ,предполагам че може да се забрани тази грешка.Между другото ,и на мен ми светва от време на време(чипната П30-ка).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странното е че е от време на време. Сега слизах до колата, вадих 7.6А бушон BACKUP слагам кламера и си излиза, демек не се чисти. То всъщност какво е това? Четох по чуждоземните форуми че било от алтернатора нещо. Компа е от Д16А6, PM06 мисля му беше кода.Тук гледах че един е писал да си намеря афтърмаркет алтернатор, което за в момента не ми приоритет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм,бая време съм карал с ПМ6-ца,и никога не ми е вадила тази грешка,пробвай със забрана на грешката.

Редактирано от AMD

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще търся, някой да ми закачи компа, защото аз не разполагам с нищо, нито кабели нито четец нито нищо :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема така си и изчезна сам, алтернатора дава ток с нормален волтаж, всичко е нормално, но инсталацията ми беше зле и явно от там е идвал проблема. Проблема решен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...