velislav 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2012 Така...имам Сивик 5ген хеч (жаба, сапунерка) stock-ово окачване отпред и отзад. Колата има газова уредба с бутилка 40 литра и като е пълна с бензин и газ 40+40...задницата става като на москвич с изпуснали ресъори. Доста неприятно чувство ако се возиш сам, да не говорим ако и на задната седалка има някои....Въпроса е - от какво да сложа отзад пружини, че да се вдигне малко костеницата (3-4см) и да изглежда нормално когато е пълна с гориво - от Акорд...от какво?Мерси за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #2 Отговорено 24 Февруари, 2012 Потър си от ВТи, те са по-твърди и по-високи май.Аз имам англичанка ВТи и определено е по-висока от купето ми/5-та ген./ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #3 Отговорено 24 Февруари, 2012 А от нещо друго? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 24 Февруари, 2012 Само амортесиорите от англиско ВТи, без пружините, че верно ще се двигне. А така ще стане по-твърда няма да кляка. Виж си амортесиорите да не са изтървали. С 5 човека в хеч-а и с пълна газова и около 15л бенз не кляка с повече от 2-3 см и не се чувства, освен сега по коловозите.Ако са ти заминали е нормално да кляка толкова.п.п. Защо с толкова много бенз я пълниш тая кола? Само ти тежи да ти харчи повече. И аз преди бях на англичанката с пернаментно пълен и сега откакто е на около 1/4 ми свали разхода с близо 1л газ. Това не е ладов резервоар да ръждясва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #5 Отговорено 24 Февруари, 2012 Да има...затова ...всъщност има логика да са ми поизпуснали и амортисъорите ....хм... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 24 Февруари, 2012 Ми тествай ги с разлкащане на колата. Всеки по-стар шофер или читав майстор знае как става и може да ти помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 205 #7 Отговорено 26 Февруари, 2012 хубаво де, аз съм 5 седан, с клатене амортисьорите изглеждат ок, преди 2г като смених пружините - също.Но вече кляка.Изводът за мен е че пружините си оказват влияние... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #8 Отговорено 26 Февруари, 2012 Абе и аз мисля, че са си добре амортисъорите...най-вероятно ще сменя от ВТИ...само от това ли стават....хм...Акорд 1-ви път... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
velislav 0 #9 Отговорено 6 Март, 2012 2 Тампона над пружините на жабата и вече е stock suspenssion отзад....не е клекнала жаба - без амортисъори, без пружини и те така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове