petjo 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2012 Здравейте колеги!Колата е сивик97 1,6 двигател д16у3 и от известно време започна да се чува едно съскане от сервото на спирачките при спрял и работещ двигател.Може ли да се оправи този проблем по някакъв начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savata84 0 #2 Отговорено 23 Февруари, 2012 Колега провери маркуча за вакуума от двигателя до сервото дали не е прокъсан някъде. също така може да имаш проблем в обратния клапан . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #3 Отговорено 23 Февруари, 2012 Здравейте колеги!Колата е сивик97 1,6 двигател д16у3 и от известно време започна да се чува едно съскане от сервото на спирачките при спрял и работещ двигател.Може ли да се оправи този проблем по някакъв начинИма едно гумено уплътнение между помпата и сервото на мен там ми беше проблема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petjo 0 #4 Отговорено 23 Февруари, 2012 Благодаря за съветите! Как се сваля сервото за да проверя това уплътнение? Не е от маркуча. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #5 Отговорено 23 Февруари, 2012 Благодаря за съветите! Как се сваля сервото за да проверя това уплътнение? Не е от маркуча.Свали само помпата тя е на 2 болта/гайки/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petjo 0 #6 Отговорено 24 Февруари, 2012 Благодаря колега! Свалих помпата както ми каза и наистина се оказаха гумените уплътнения.Смених ги и всичко е ок.Модераторите ако желаят могат да закрият темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове