jerev 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2012 Здравейте. От скоро се сдобих с Хонда Сивик комби с дизеловия двигател 20Т2N. Имам проблем, на около 1200-1400 оборота се усеща едно заглъхване и муцуната заравя в земята, независимо на коя предавка съм. Като напомпам малко педала на газта колата дръпва, но се получава едно придърпване, което е много неприятно. Сменил съм всички ремъци, ролки и филтри, масло. На празни обороти също е така, като натискам много бавно педала на газта и към същите обороти прекъсва. Утре ще я карам на диагностика. Ако някой знае какво и е да каже. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 22 Февруари, 2012 Знаем, я.Всички кабеляци по мотора - сваляш куплунзите и пръскаш с контактен спрей!Ако не се оправи мериш акселератора на педала за газ и шалтера на педала за спирачка бачкат ли в норма!П.П. Много педали станаха, ама не са от ония... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #3 Отговорено 23 Февруари, 2012 Бях в сервиз на СБА, защото тук сме малко ограничени от сервизи, та момчето ми каза, че почти е сигурен, че е от потенциометъра на газта при двигателя. Нещо не давал хубав контакт и трябвало да се смени. Има ли вероятност да е от това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 23 Февруари, 2012 Ако си с потенциометър има вероятност да се оправи и само с почистване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #5 Отговорено 23 Февруари, 2012 Вече поръчах от една Хонда в мобиле-то. Надявам се да е от това, че изгарям с 45 лева. Утре ще пиша дали е решен проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #6 Отговорено 24 Февруари, 2012 Не е от потенциометъра, изгорях с 45 кинта.Ще пробвам да почистя всички кабели и ако не става, ще се ходи на диагностика в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jerev 0 #7 Отговорено 13 Март, 2012 Проблема е решен, стоп машинката е дала фира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 14 Март, 2012 Ми, беше ти написано къде може да е проблема, ама нали имаш излишни пари... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaseto88 0 #9 Отговорено 14 Юни, 2012 Ми, беше ти написано къде може да е проблема, ама нали имаш излишни пари... Е ква е тая стоп машинка на кое?Аз и аз имам същия проблем ама при мен някои път колкото и глупаво да звучи като натисна педала на спирачката когато съм по инерция и оборотите заспиват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #10 Отговорено 15 Юни, 2012 На средният педал е машинката - влизат 4 кабела - два за стоповете и два за компа.Каква кола караш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vaseto88 0 #11 Отговорено 3 Юли, 2012 На средният педал е машинката - влизат 4 кабела - два за стоповете и два за компа.Каква кола караш? Акорд 97 2.0 тди, ама не е от стоп машинката защото махнах буксата и пак така.Гледам че вече почна и да пуши като прекъсва и то са е видяло май помпата ша свалям защото проверих дюзите няма проблем ... като я сваля ще видим ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове