HellBull 44 #1 Публикувано 21 Февруари, 2012 Здравехте колеги. Искам да попитам дали помпичките за течността за чистачки които са на самото казанче са едни и същи на сивик 5-та и 6-та генерация. Става дума за помпичката която праща течност на предното стъкло и тази която праща течност на задното стъкло. Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 21 Февруари, 2012 Моите бяха замръзнали зимата .. и бях решил да проверя за моята кола ( Civic 6 ген ) и в схемите бяха 2 каталожни номера ... но дали са еднакви не знам .. не стигнах до разглобяване тръгнаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #3 Отговорено 22 Февруари, 2012 а колеги поне можете ли да ми кажете помпичката за предното стъкло една и съща ли с тази за задното стъкло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #4 Отговорено 22 Февруари, 2012 Не две различни са, на пета е така на шеста предполагам е същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #5 Отговорено 23 Февруари, 2012 мерси колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #6 Отговорено 23 Февруари, 2012 На визия са еднакви, но за по сигурно провери ТУК по ВИН номера дали са с един и същ каталожен номер помпичките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #7 Отговорено 23 Февруари, 2012 (Редактирано) Съжалявам, нещо се обърка с едитора. Редактирано 23 Февруари, 2012 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #8 Отговорено 23 Февруари, 2012 На визия са еднакви, ...Това е достатъчно за да кажем, че стават.На CR-V-то ми в момента едната помпичка е от Ситроен/Пежо, двойнодействаща. Само запуших излишния изход, и намотах ПВЦ тиксо за да уплътни отвора в казанчето, защото използвах оригиналното гумено уплътнение на Хондата, а помпата на Пежото е една идея по-тясна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #9 Отговорено 23 Февруари, 2012 На шеста ген., японка са различни. Физически могат да бъдат заменени - от към казанчето са еднакви, но буксите им са различни. На помпичката за предното стъкло е по-широка, от тази за задното. Ако имаш буксата и поялник, не би трябвало да е проблем, да ползваш задна, за отпред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #10 Отговорено 1 Декември, 2012 5та хеч са едно към едно за задното стъкло и за предното с едната разлика в буксите,едната е цяла а другата се състой от 2 кабелни обувки,но въпреки това пак пасват,днес го установих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове