Jump to content
HellBull

Помпички за течността за чистачки

Recommended Posts

Здравехте колеги. Искам да попитам дали помпичките за течността за чистачки които са на самото казанче са едни и същи на сивик 5-та и 6-та генерация. Става дума за помпичката която праща течност на предното стъкло и тази която праща течност на задното стъкло. Мерси предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите бяха замръзнали зимата .. и бях решил да проверя за моята кола ( Civic 6 ген ) и в схемите бяха 2 каталожни номера ... но дали са еднакви не знам .. не стигнах до разглобяване тръгнаха :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а колеги поне можете ли да ми кажете помпичката за предното стъкло една и съща ли с тази за задното стъкло?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не две различни са, на пета е така на шеста предполагам е същото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На визия са еднакви, но за по сигурно провери ТУК по ВИН номера дали са с един и същ каталожен номер помпичките. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, нещо се обърка с едитора.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На визия са еднакви, ...

Това е достатъчно за да кажем, че стават.На CR-V-то ми в момента едната помпичка е от Ситроен/Пежо, двойнодействаща. Само запуших излишния изход, и намотах ПВЦ тиксо за да уплътни отвора в казанчето, защото използвах оригиналното гумено уплътнение на Хондата, а помпата на Пежото е една идея по-тясна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На шеста ген., японка са различни. Физически могат да бъдат заменени - от към казанчето са еднакви, но буксите им са различни. На помпичката за предното стъкло е по-широка, от тази за задното. Ако имаш буксата и поялник, не би трябвало да е проблем, да ползваш задна, за отпред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5та хеч са едно към едно за задното стъкло и за предното с едната разлика в буксите,едната е цяла а другата се състой от 2 кабелни обувки,но въпреки това пак пасват,днес го установих Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...