Jump to content
dragomir375

honda accord 2.2i-ctdi

Recommended Posts

Здравейте колеги. Наскоро видях, че имам някои липсващи предпазители в салона и не мога да разбера за какво са. Липсват номер 1,2,3,4,,13,17,23,31,33 ест не трябва всички да се слагат, но до колкото виждам от кутията ми липсват 1,13,17,31,33 гледах в книжката за акорд и там пише че 1 - е за DBW нз. какво означава това , 13 - ел. привод наклона на седалката ( тои си работи ) но нз защо няма предпазител, 17 - хор. преместване на седалката ( и тои си работи) ,31 - IG OP2 това нз какво е , 33 - HAC OP Това също нз какво означава. Та въпроса ми е някои знае ли тези 1,31,33 за какво са и трябва ли да им слагам предпазител ? И още нещо виждам, че имам предпазител за подгряване на седалките, но всъщност нямам такава екстра или нз. как се пуска :D видях на някои снимки на други такива модели като моята имат си копче до скоростния лост, но аз там нямам нищо.Махнах кората на скоростния лост и видях, че има 2 букси само.Благодаря предварително :)http://dragomir375.s...655867.26422328http://dragomir375.s...655867.26422327

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1- е за фарове за мъгла , 31 и 33 е информация по таблото , да кажем за разход на гориво и нещо друго , което ти нямаш . Седалката електрическа ли е ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1- е за фарове за мъгла , 31 и 33 е информация по таблото , да кажем за разход на гориво и нещо друго , което ти нямаш . Седалката електрическа ли е ?

Само на шофиорското място е ел. но тя си работи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти, бушоните за местенето на седалката са за пасажерската седалка, може би за това липсват.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...