jabara 1 #1 Публикувано 14 Февруари, 2012 Здравейте колеги, фенове на ХОНДА.Имам проблем след фатална грешка (зареждане в Shell с дизел) автомобила спря да пали нормално, случи се точно през студовете от миналите седмици.Започна и да пуши с бяло-сивкав пушек от ауспуха. Дори когато времето омекна автомобила пак не пали от пърия път и пуши. Чува се и стържещ звук от горивния филтър, така става като съм зареждал обикновенна нафта различна от тази на OMV. Бях заредил около 20 литра нафта от Shell, след като свършиха най-сетне тези 20 литра от Shell, заредих резервоара с дизел от OMV max motion и сложих добака за почистване на горивната система за дизелови двигатели SONAX, надявам се сега да се поправи проблема с пушека от ауспуха,все още чакам. Сега колата пали ОК и не се чува стържещ звук от горивния филтър, но пушек бяло-сив излиза след като поработи малко след запалване.Автомобила е Хонда Сивик 2003 Дизел 1.7 CTDI Ако някой знае какъв може да е проблема би ли ми казал повече по въпроса,ако е нужно да предприема някакви допълнителни действия?Дали тряба да закарам автомобила на преглед в някой сервиз и къде ако е нужно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #2 Отговорено 15 Февруари, 2012 Аз 3 години вече зареждам само на Лукойл и не съм имал проблем. Покарай я така, всичко ще се оправи след 100-тина км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове