Eternal 4 #1 Публикувано 11 Февруари, 2012 Така да Ви разкажа какво се случи.Вчера сутринта към 9часа отивам да си запаля колата(сивик 92 хеч. Д15б2)защото трябваше да я мръдна понеже баща ми да изкара неговата от гаража обаче колицата ми не можа да запали(но това не е проблема,защото акумулатора и вече си беше отишъл) и баща ми ме тикна колкото да си дръпна колата да може да изкара неговата.Тикна ме завих на дясно и то доста трудно се пак колата ми не беше запалена а и беше -16 градуса и както и да е баща ми отиде да си върши работата а аз през това време сложих акумулатора ми да се зареди за 20тина минути.Върна се баща ми сложихме акумулатора на колата ми и запали от раз обаче кормилото ми зави на пълен десен само и така остана,направо откачи как е възможно.Тръгнах да си купувам нов акумулатор и докато карам колата си завива сама на дясно през цялото време докато стигна до магазина държах кормилото с 2 ръце че ако го пусна излитам от пътя...и така след като изминах 30км и това дърпане на дясно се оправи обаче се появи друг проблем като запаля колата и стоя на място въртя на дясно няма проблем но като завъртя на ляво е доста по-трудно се едно няма хидравлика в движение пак е така.Какъв е проблема?Какво трябва да сменя?Мерси предварително за отговорите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 11 Февруари, 2012 (Редактирано) Като за начало маслото старо ли е много и сменял ли си го скоро?Дано да не си за рециклиране , че е тегава работата. Редактирано 11 Февруари, 2012 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #3 Отговорено 11 Февруари, 2012 Като за начало маслото старо ли е много и сменял ли си го скоро?Дано да не си за рециклиране , че е тегава работата.Ами преди зимата го смених.Какво е рециклиране и колко струва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #4 Отговорено 11 Февруари, 2012 (Редактирано) От студа маслото става доста гъсто и като си завъртял волана на изгасен двигател може да си прецакал реиката. Редактирано 11 Февруари, 2012 от jokera Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Eternal 4 #5 Отговорено 11 Февруари, 2012 От студа маслото става доста гъсто и като си завъртял волана на изгасен двигател може да си прецакал реиката. [/quot Значи неможете да ми кажете каде точно е повредата трябва на майстор да се ходи.Колко струва една реика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jokera 10 #6 Отговорено 11 Февруари, 2012 Ако искаш мога да ти пратя сервизната документация за D15B2 и сам да решиш дали ще се справиш, а може да се оправи като се постопли времето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
savata84 0 #7 Отговорено 18 Февруари, 2012 Колега, при мен се получи същото при въртене на волана без да работи двигателя нещо се счупи и ми изчезна хидравликата . Ако си намериш някоя читава втора употреба я вземи и ще се оправи . Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове