Y.Krumov 2 #1 Публикувано 10 Февруари, 2012 Колеги,искам да попитам дали ще пасне капака на клапаните от Д16З6 на мястото на такъв от Д14А3 ? Казаха ми ,че този на Д16З6 бил с малко по раздалечени отвори на свещите от на Д14-ката .Вярно ли това или ще стане операцията която искам да направя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 10 Февруари, 2012 И кво, ще лъжеш, че си в втек и като те накаже някоя слаба кола ще си мислят, че и 1.6 втек-а са толкова слаби колкото твойта?Каква ти е целта? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #3 Отговорено 10 Февруари, 2012 Колега питането ми дали ще стане тая врътка е не защото искам да лъжа някой, а защото моя капак има лека пукнатина. Въпроса е ,че намерих такъв от Д16З6 и искам да разбера дали ще стане да го сменя с моя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1006 #4 Отговорено 10 Февруари, 2012 Колега може да има проблем с неговият , не го нападай така.Ако е счупен поради някаква причина ( макар да не съм виждал до сега такъв филм ) няма лошо да го смени ако има под ръка друг и пасне.Той ако се гони ще му гледат капака ли а и 1.4 не е баш за гонки... И все пак ако просто искаш да го смениш с такъв от 1.6 и аз като колегата по-горе не виждам смисъл от цялата процедура. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #5 Отговорено 10 Февруари, 2012 Аз съм слагал капак от d14a3 на глава d16z6 което означава че и обратното ще стане без проблем 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Y.Krumov 2 #6 Отговорено 10 Февруари, 2012 Мерси за инфото! В такъв случай ще се възползвам от капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_B18C 1 #7 Отговорено 12 Февруари, 2012 със сигорност става колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове