EmZvr 225 #1 Публикувано 6 Февруари, 2012 От днес нещо не мога да пускам нови теми с Chrome. Като пиша на кирилица буквите се визуализират като квадратчета. Пробвах да сменя кодировката с кирилица(windows-1251), кирилица(ISO-8859-5), Западна европа(windows-1252), но тогава всичко във форума става с измислени букви. В момента форума се разпознава като Unicode(UTF-8), което ми се вижда странно. С Firefox няма проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #2 Отговорено 6 Февруари, 2012 Рестарт на програмата , на машината , изтриване на кукита Случвало ми се е и на мен но се е оправяло все с някой на начините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #3 Отговорено 6 Февруари, 2012 Благодаря, оправи се с изчистване на кукитата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #4 Отговорено 6 Февруари, 2012 Не знам от къде се получава този проблем, случвал се е не само с гугъл хром, но в 99% от случаите се е оправял с махането на кукитата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове