DreamBoy 13 #1 Публикувано 1 Февруари, 2012 Помогнете,тарся си NGK кабели за свещи или на друга марка-читава,точно за моя мотор ф20з1 акорд,понеже реших да си сложа NGK iridium свещи, които намерих в ибей точно за моя двигател,но никъде не можах да намеря кабели за моя номер двигател.А и понеже забелязах че NGK кабелите са 7мм а имаше и др които са 10,2мм разликата каква е, че едните са само по дебели за racing или е нещо др.Ще съм благодарен ако някой се заинтересува и ми отговори.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radko 10 #2 Отговорено 3 Март, 2012 И аз съм с такъв мотор и си търся кабели.Минал съм около 70К км и не са сменяни, а преди това не знам колко са карани.Въпрос, на колко хиляди км се сменят кабелите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #3 Отговорено 4 Март, 2012 На Христо Ботев и Симеон ако не си намерите, не знам къде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #4 Отговорено 4 Март, 2012 Точно там е последното място, където бих търсил..... Първото е Мони от В.Търново (ника му е M&S Auto), а цената може да се свери в Елиткар или Евро07 (не че нямат магазини на Симеон, ама може и по телефона да се провери кое колко струва).Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DreamBoy 13 #5 Отговорено 12 Март, 2012 Явно ще се провери там,на Христо Ботев и ул.Козлодуй сам мяркал магазини за японски авточасти,но защо пак да е последното място там лоша слава ли им се води.Пуснах темата понеже забелязах леко обинтован един от кабелите ми и макар че ги свалих и ги замерих и показват прилични стоиностй мисля че лепения ми е за смяна.Има ли шанс да се губи искра там?Съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #6 Отговорено 13 Март, 2012 НГК - 140лв струват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 14 Март, 2012 (Редактирано) Косер предлагат на Тесла и то на хубава цена-около45лв. Редактирано 14 Март, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #8 Отговорено 15 Март, 2012 Има и едни JC premium 40лв струват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DreamBoy 13 #9 Отговорено 16 Март, 2012 Мерси за отговорите ще прегледам парите с които разполагам се пак и ще реша.Искам да са НГК но много пари маи идва комплекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 16 Март, 2012 TESLA попринцип не стават колега,поне аз и мой приятел си ги взехме и минахме по 30 хил и се скапаха.Кабели само оригинал в момента върви поръчката в форума или има едно момче от Варна поръчва Части от Япония,вече три пъти му поръчвам много е коректен,и кабели ми е доставял за Митсубишито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #11 Отговорено 17 Март, 2012 Ама на какви пари ориентировъчно може да са тези кабели,примерно на Митсубишито по скъпи ли ти дойдоха кабелите от тези тука. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #12 Отговорено 17 Март, 2012 (Редактирано) Ето Кабели оригиналните за Ф20а4/z1 Редактирано 17 Март, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DreamBoy 13 #13 Отговорено 18 Март, 2012 Колега мерси за сайта се пак.Но да попитам прочетох че частите се внасят от дилър от California, и по точно японски или американски са щото си писал,че са оригиналните.И ако можеш да кажеш и нещо са SEIWA . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове